Toolkit

De Media Ukkie Dagen vinden plaats van 24 t/m 31 maart 2023. Online wordt aandacht gevraagd met #MUD23. In de toolkit vind je posters, beeld voor sociale media, teksten en inspiratie. In aanloop naar de campagne wordt de toolkit steeds meer gevuld.

Offline materiaal

Deze handige materialen kun je inzetten voor, tijdens of na de Media Ukkie Dagen. Alle materialen zijn vrij beschikbaar om te downloaden. Heb je vragen over de beschikbare materialen? Neem dan gerust contact met ons op.

Campagneposters

Activiteitenposters

Plaats je eigen activiteiten en logo's op de posters.

 • Activiteitenposter: Wij doen mee! (pdf)
 • Activiteitenposter: Doe ook mee! (pdf)
 • Activiteitenposter: Kom je ook? (pdf)
 • Online materiaal

  Logo's

  Sociale media

  Besteed aandacht aan de Media Ukkie Dagen via je sociale media kanalen met de #MUD23.

  Instagram (vierkant)

  Instagram en Facebook stories

  Facebook, Twitter, LinkedIn (liggend)

  Foto's ouders en kinderen

  Foto's gerelateerd aan de Media Ukkie Dagen mogen alleen gebruikt worden binnen de campagne. De afbeeldingen mogen niet gebruikt worden in andere uitingen over kinderen/media.

  Teksten

  Font

  Tips voor professionals

  Op zoek naar inspiratie voor jouw activiteit? Bekijk de tips voor professionals. Hier vind je leestips, handige tools en geschikte apps.

  Tips voor professionals

  Digitale Balans Model

  Digitale Balans Model

  Digitale balans gaat over het zó indelen van tijd, dat je je er goed en gezond bij voelt. Wat de juiste balans is, is voor iedereen anders. Gebruik dit model als ondersteuning.

  Meer informatie

  Landelijke kaart

  Organiseer een activiteit

  Tijdens de Media Ukkie Dagen worden er veel activiteiten georganiseerd. Bekijk op de landelijke kaart wat er zoal te doen is.

  Bekijk de kaart

  De MediaDiamant

  De MediaDiamant is een handige wegwijzer voor ouders en opvoeders, met concrete tips om kinderen mediawijs op te laten groeien.

  Informatie en downloads