Toolkit

Laat zien dat je meedoet aan de Media Ukkie Dagen! Vraag online aandacht met #MUD21. In de toolkit vind je posters, beeld voor sociale media, teksten en inspiratie.

Offline materiaal

Deze handige materialen kun je inzetten voor, tijdens of na de Media Ukkie Dagen. Alle materialen zijn vrij beschikbaar om te downloaden. Heb je vragen over de beschikbare materialen? Neem dan gerust contact met ons op.

Campagneposters

Activiteitenposters

Plaats je eigen activiteiten en logo’s op de poster.

Inspiratie

  Online materiaal

  Logo’s

  Sociale Media

  Besteed aandacht aan de Media Ukkie Dagen via je sociale media kanalen met de #MUD21.

  Instagram (vierkant, png)

  Facebook, Twitter, LinkedIn (liggend, png)

  Foto's ouders en kinderen

  Foto's gerelateerd de Media Ukkie Dagen mogen alleen gebruikt worden binnen de campagne. De afbeeldingen mogen niet gebruikt worden in andere uitingen over kinderen/media.

  Teksten

  Lettertypes

    Tips voor professionals

    Op zoek naar inspiratie voor jouw activiteit? Bekijk de tips voor professionals. Hier vind je leestips, handige tools en geschikte apps.

    Tips voor professionals

    Mediasmarties WegWijzers

    Gebruik de WegWijzers om samen te lezen, kijken, luisteren, spelen en doen. Met én zonder scherm. Binnen en buiten. Zo weet je niet alleen dat de inhoud geschikt is voor het kind, maar creëer je eenvoudig de balans en variatie die nodig is.

    Downloaden of bestellen

    Organiseer een activiteit

    Organiseer je een activiteit tijdens de Media Ukkie Dagen?
    Zet ‘m op de kaart!


    Activiteit aanmelden

    De MediaDiamant

    De MediaDiamant is een handige wegwijzer voor ouders en opvoeders, met concrete tips om kinderen mediawijs op te laten groeien.

    Info en downloads

    Iene Miene Media

    Tijdens de Media Ukkie Dagen wordt het Iene Miene Media-onderzoek 2021 weer gepubliceerd! Hét jaarlijkse onderzoek naar het mediagebruik van kinderen van 0-6 jaar.

    Eerdere onderzoeken