Kijk het landelijke webinar terug

Samen met Netwerk Mediawijsheid, BoekStart, Cubiss en Mediasmarties organiseerde de KB weer een gratis landelijk webinar gericht op ouders op maandagavond 28 maart. Ben jij benieuwd welke media geschikt zijn voor een ukkie? Bekijk het webinar dan terug. Ouders kregen antwoord op vragen die zij over mediagebruik van hun ukkie kunnen hebben. Ook werd er ingegaan op een bewuste inzet van media en begeleiding van kinderen.

Informatie voor bibliotheken

Dit landelijke webinar werd speciaal voor bibliotheken georganiseerd zodat zij op een gemakkelijke manier een online activiteit aan konden bieden voor ouders. Bied het linkje naar het webinar daarom nog gerust aan in jouw werkgebied om ouders op de hoogte te brengen van de tips die deze avond besproken zijn.


Iene Miene Media-onderzoek

Mediaopvoeding is onder ouders van kinderen van 0 t/m 6 jaar geen urgent onderwerp. Dat blijkt uit het Iene Miene Media-onderzoek 2022. Benieuwd naar het volledige onderzoek?

Lees het onderzoek

Landkaart

Landelijke kaart

Tijdens de Media Ukkie Dagen werden er door het hele land veel activiteiten georganiseerd. Benieuwd wat er zoal georganiseerd werd of wil je inspiratie opdoen voor volgend jaar? Neem dan een kijkje op de landelijke kaart.

Bekijk de kaart

Tips voor bibliotheken

Tips voor bibliotheken

Op zoek naar extra inspiratie en tips voor jouw organisatie? Bekijk dan de speciale pagina voor bibliotheken. Hier vind je leestips, handige tools en geschikte apps. Laat je inspireren door de mogelijkheden.

Naar de pagina