Bloggers tijdens de Media Ukkie Dagen

Image

Lees de blogartikelen

Tijdens de Media Ukkie Dagen schreven verschillende bloggers over het belang van mediaopvoeding in hun gezin. Tegen welke problemen lopen ze aan en wat zijn hun tips? Lees hieronder alle artikelen van de bloggers tijdens de Media Ukkie Dagen.

Bloggers Linda van AkenLinda van Aken

Linda van Aken (30) is getrouwd en heeft twee kinderen; een zoon van vier en een dochter van vijf jaar. Op Mamaliefde.nl deelt zij iedere dag persoonlijke en inspirerende verhalen over het moederschap. Naast onderwerpen over activiteiten, uitstapjes en recepten vind je er veel informatie en tips over opvoeding-gerelateerde zaken. Ze put uit haar eigen ervaringen als moeder om herkenbare momenten uit het ouderschap van alledag te delen. Maar ook om te inspireren hoe je de opvoeding nog leuker kan maken. Met de leukste tips voor thuis en buitenshuis.

Bloggers Mary-LouMary-Lou

Mary-Lou (35) schrijft dagelijks over het moederschap en alles wat daarbij komt kijken. Ze heeft drie kinderen; Mila van vijf, Bas van twee en Sem van één. Met haar ervaring als (werkende) moeder schrijft ze veel persoonlijke verhalen over het moederschap, opgroeiende kinderen en opvoeding-gerelateerde zaken. Ze is een trotse mama die zelfspot niet schuwt en vertelt dan ook openlijk over het ouderschap. Met haar kennis wil ze haar lezers informeren en inspireren middels interessante artikelen en tips.

Bloggers Maarten-festMaarten Fest

Van oorsprong is Maarten opgeleid tot leraar beeldende vorming voor het middelbaar onderwijs, maar via een omweg is hij in de kinderopvang komen te werken. In zijn werk probeert hij altijd te denken hoe hij zijn eigen kind zou willen opvoeden en probeert daar dan naar te handelen. Vanaf het moment dat ‘papa worden’ aan de orde kwam is er een andere realiteit bijgekomen. Een realiteit waarin hij nadenkt over onderwerpen waar hij eerder nooit over heeft nagedacht en waar hij nooit eerder iemand over heeft horen praten. Laat staan dat hij daar vaders over heeft horen praten. Op Papa’s wereld probeert hij deze gedachten een plekje te geven.

Blogger Mahwish Ashraf

Mahwish Ashraf

Mahwish Ashraf (35) is een Pakistaanse moeder van twee dochters; Imani van zeven en Noor van vier. Ze deelt haar ervaring als fulltime moeder op haar blog Mammie Mammie. Zaken als uitjes, knutselen en recepten komen aan bod. Ook vind je op de blog veel artikelen en tips over de opvoeding van kinderen en mama coaching. Mahwish schrijft over alles wat een drukke mama bezighoudt en hoopt hiermee haar lezers te inspireren en informeren over het moederschap.


Blogger Nicole Adelaars

Nicole Adelaars

Nicole Adelaars (32) is getrouwd en heeft twee kinderen; een dochtertje van drie en een zoontje van 8 maanden. Ze deelt haar ervaringen met het moederschap op haar persoonlijke lifestyle mamablog en is hiermee graag een inspiratie voor anderen. Haar kennis en ervaring wil ze graag delen met andere moeders en op haar blog vind je dan ook veel artikelen over het ouderschap en alles wat daarbij komt kijken. Nicole weet als geen ander wat het moederschap inhoudt en waar je mee te maken krijgt bij de opvoeding van kinderen.

Blogger Mamaplaats

Mamaplaats

Het leven van een moeder of aanstaande moeder, zit vol verhalen; over geluk, liefde, verdriet, teleurstelling, kracht, humor, hoop en vrees. Mamaplaats is een plek, waar alle moeders verhalen kunnen delen, om meer verbonden te zijn met elkaar. Op deze blogsite kunnen moeders elkaar kunnen inspireren en informeren. Alle onderwerpen die te maken hebben met het moederschap vind je hier terug. Zo wordt er ook veel geschreven over de opvoeding van kinderen en geven moeders elkaar tips. Ervaringen en kennis worden gedeeld en op deze manier helpen moeders elkaar met het ouderschap.