Dit is er te doen tijdens de Media Ukkie Dagen!

De Media Ukkie Dagen zijn in volle gang en de landelijke kaart staat vol met mooie activiteiten. Zo kun je 10 april langs bij bibliotheek De Boekenberg voor een gratis speciale editie van ‘Kids en Koffie’. En naar bibliotheek Veenendaal voor ontspannende yogaoefeningen met je ukkie(s).

Kids en Koffie

Tijdens deze gratis editie van Kids en Koffie komen Sharon en Kim langs van ‘Moms inspired by Nature’. Zij richten zich op een zo natuurlijk mogelijk leven en aromatherapie. Kim is gecertificeerd Aromatherapeut en neemt jou en je ukkie(s) mee in de wondere wereld van etherische olie. 

“Aromatherapie kun je inzetten op allerlei vlakken zoals ondersteuning bij slaap, eczeem en allergieën. Wij kijken er naar uit om jou en je kleintje(s) te ontmoeten.”

Natuurlijk staat er ook een kop koffie of thee klaar en genoeg om mee te spelen voor de kinderen! Benieuwd naar de wonderlijke wereld van etherische oliën? Meld je dan aan via de site

Yoga

Media kunnen een bron van onrust zijn, maar ook jou en kleintje helpen ontspannen. BoekStart coach Evelien laat zien hoe je media kan inzetten voor ontspanning. Kom samen met je ukkie langs bij bibliotheek Veenendaal voor de tips en ontspannende yoga oefeningen!

Landelijke kaart

Benieuwd naar activiteiten bij jou in de buurt? Bekijk onze landelijke kaart om alle activiteiten in één oogopslag te zien!