Abel Studios neemt deel aan de Media Ukkie Dagen 2024

De Media Ukkie Dagen staan voor de deur en Abel Studios doet mee! Speciaal voor de Media Ukkie Dagen, organiseert Abel Studios een gratis webinar met als titel ‘Een betere balans in mediaconsumptie’.

“Juist de nieuwe generatie heeft baat bij meer evenwicht, minder schermtijd, en de voordelen van audio als medium”, stelt Sanne Kanis, oprichter van Abel Studios. En daarom doen ze graag mee aan de #MUD24. Tijdens het gratis webinar op 9 april krijg je van 16.00 – 16.40 uur meer te horen over de impact van schermtijd, het belang van een gezonde mediaconsumptie en de kracht van audio. 

Aanmelden

Het gratis online webinar vindt plaats op 9 april van 16.00 tot 16.40 uur. Ben je er bij? Aanmelden kan via de site of mail naar [email protected].

Afspeellijst

Voor deze editie van de Media Ukkie Dagen heeft Abel Studios ook een afspeellijst samengesteld voor jonge luisteraars, vol met leuke luisterverhalen! Hiermee kunnen ook ukkies de voordelen van audio ervaren, of dat nu thuis, op school of op de naschoolse opvang is.