Activiteitendinsdag: workshop ‘Ukkies ontspannen & in beweging met de iPad’

Tijdens de Media Ukkie Dagen organiseren verschillende bibliotheken, scholen, gemeenten en opvangcentra activiteiten voor jou en je ukkie(s). In aanloop naar de campagne lichten we iedere dinsdag een activiteit uit, die we ‘activiteiten dinsdag’ noemen. Vandaag uitgelicht: de workshop ‘Ukkies ontspannen & in beweging met de iPad’ op 9 april.

 

In de workshop ‘Ukkies ontspannen & in beweging met de iPad’ leert je ukkie op een luisterende, bewegende en spelende manier verhalen uit te beelden en te fotograferen met een iPad. Hoe kan je samen bewegen met de iPad? Hoe beeld je een verhaal uit? Op welke manier maak je een foto? Wat zie je in beeld? En wat gebeurt er als je een foto van heel hoog of juist heel laag bij de grond maakt? 

Meer informatie

De workshop wordt gehouden op dinsdag 9 april van 14:30 – 15:30 uur in het MaakLab aan het Raadhuisplein 1 in Losser. De workshop is bedoeld voor kinderen van 4 t/m 6 jaar. 

Aanmelden kan via [email protected] of 053 536 9400. Ouders/verzorgers mogen erbij blijven. Aanmelden is voor hen niet nodig.

Benieuwd naar meer activiteiten tijdens de campagne? Kijk eens op onze landelijke kaart activiteitenpagina. Zo zie je heel overzichtelijk wat er bij jou in de regio georganiseerd wordt. De kaart wordt in aanloop naar de campagne steeds meer gevuld.

 

Organiseer je zelf een activiteit die je onder de aandacht wil brengen? Meld hem dan hier aan.