Ga als bibliotheek aan de slag!

Netwerk Mediawijsheid, Cubiss en de KB hebben weer een aantal materialen samengesteld, waarmee bibliotheken tijdens deze week mediawijsheid bij de opvoeding van jonge kinderen onder de aandacht kunnen brengen.

Op de pagina Media Ukkie Dagen op BNetwerk staat een opsomming van de diverse materialen die ter voorbereiding op de Media Ukkie Dagen 2024 ontwikkeld zijn. Houdt voor updates deze pagina goed in de gaten!

Je vindt daar meer informatie over:

  • het verslag van de kick-off van Netwerk Mediawijsheid
  • de nieuwe MUD-actiegids samengesteld door Cubiss
  • de Mediatips en Wegwijzers van Mediasmarties
  • diverse aanbod voor anderstalige opvoeders
  • de blueprint Media Ukkie Dagen

Aanmelden activiteiten in de bibliotheek rondom #MUD24

Organiseer je als bibliotheek zelf ook activiteiten tijdens de Media Ukkie Dagen meld dan je activiteit aan. Dat kan via deze link. Naast bovenstaande materialen kun je ook gebruik maken van onze communicatie toolkit. In deze toolkit vind je posters, beeld voor sociale media, teksten en inspiratie.