Podcasts Tischa Neve

31 maart 2023 – Tischa Neve is kinderpsycholoog en opvoedkundige. Ze ontwikkelt opvoedpodcasts onder de naam ‘Even over mijn kind’. In deze podcastserie gaat Tischa om tafel met ouders en opvoeders om te sparren over hun opvoedvraag of dilemma. In het kader van de Media Ukkie Dagen ging ze in gesprek met Nahini over een goede balans met schermen in jonge gezinnen.

Opvoedpodcasts ‘Even over mijn kind’

In de Opvoedpodcast ‘Even over mijn kind’ praat Tischa met ouders over hun opvoedvraag. Speciaal  in het kader van de #MUD23 heeft ze een aflevering ontwikkeld over de juiste balans met schermen. Ze gaat in gesprek met Nahini. Nahini heeft een stiefdochter van 12 jaar die veel op schermpjes zit. Haar twee andere kinderen van 3 en 5 jaar oud kijken ook graag mee en daarom maakt ze zich zorgen over de gezondheid van haar kinderen met de digitale media die niet meer weg te denken zijn. Hoe gaat ze hiermee om? En welke tips heeft Tischa voor haar? Luister naar de podcast en doe je inspiratie op.
De opvoedcasts zijn gratis te beluisteren via Spotify en iTunes..

» Naar de opvoedpodcast ‘Even over mijn kind’


Bekijk hier een overzicht van al het nieuws rondom de Media Ukkie Dagen en praat op sociale media mee via de hashtag #MUD23. Deze campagne is een initiatief van Netwerk Mediawijsheid en dit jaar vieren we ons vijftienjarig jubileum. Benieuwd wat er allemaal i.h.k.v. dit jubileum te doen is? Kijk dan hier!