Tip van vandaag: Verbind media aan andere activiteiten

29 maart 2023 Vandaag lichten we één van de tien tips voor je uit. We gaan in op de verbinding van media met andere activiteiten. Ga naar buiten of verzin een leuke binnenactiviteit met media. Benieuwd naar alle tips? Neem een kijkje op onze website!

Verbindt media aan andere activiteiten

Media verbinden aan binnen- of buitenactiviteiten kan bijdragen aan een gezonde balans. Maak bijvoorbeeld samen een toneelstukje van wat je gelezen hebt in een boek. Dit kan bijdragen aan de creativiteit van je kind. Of doe een stopdans op het intromuziekje van een filmpje. Op deze manier wissel je activiteiten af én verbind je beweging aan media.

» Op zoek naar leuke filmpjes zoals Yoga mee met Roos of de Apenstopdans? Bekijk de tips op deze pagina

Alle tips

Ben je benieuwd naar alle tips? Neem een kijkje op deze pagina en deel de tips met ouders en verzorgers in jouw omgeving. Ook delen we elke dag de tips via onze sociale media kanalen. Hou daarom @iedereenmediawijs op Facebook en Instagram goed in de gaten.

» Naar alle tips


Bekijk hier een overzicht van al het nieuws rondom de Media Ukkie Dagen en praat op sociale media mee via de hashtag #MUD23. Deze campagne is een initiatief van Netwerk Mediawijsheid en dit jaar vieren we ons vijftienjarig jubileum. Benieuwd wat er allemaal i.h.k.v. dit jubileum te doen is? Kijk dan hier!