Activiteiten van vandaag #MUD23

26 maart 2023Door het hele land worden er iedere dag tijdens de campagne verschillende activiteiten georganiseerd. Wil je vandaag deelnemen aan een activiteit bij jou in de buurt? Neem dan een kijkje op onze landelijke kaart of check de website van je lokale bibliotheek voor hun aanbod. Hieronder lichten we een activiteit van vandaag voor je uit.

Op muzikale reis met Jeritza Toney

Deze voorstelling is onderdeel van de Kindermuziekweek! Hou je van muziek? Hou jij van bewegen? Hou jij van zingen? Hou jij van gezelligheid? Ga dan mee op een muzikale reis met Jeritza! Jeritza schrijft liedjes speciaal voor kinderen. Iedereen is van harte welkom en mag gezellig mee doen.

Praktische informatie:
Wanneer: 26 maart, 11:00 – n.t.b.
Door wie: Concordia
Kosten: Gratis
ยป Meer informatie over deze activiteit

 


Bekijk hier een overzicht van al het nieuws rondom de Media Ukkie Dagen en praat op sociale media mee via de hashtag #MUD23. Deze campagne is een initiatief van Netwerk Mediawijsheid en dit jaar vieren we ons vijftienjarig jubileum. Benieuwd wat er allemaal i.h.k.v. dit jubileum te doen is? Kijk dan hier!