Activiteit organiseren? Gebruik het stappenplan!

8 maart 2023Wil jij graag een activiteit in het kader van de Media Ukkie Dagen organiseren, maar weet je niet zo goed waar je kan beginnen? Wij helpen je erbij met dit stappenplan. In 5 stappen geven we je tips hoe je kunt beginnen. Van het begin tot het eind leggen we je uit. Ook hebben we een format voor een Powerpointpresentatie ontwikkeld die je kunt inzetten tijdens je ouderavond, workshop en mamacafé. Kijk je mee? 

In 5 stappen een activiteit organiseren

Stap 1: Bepaal de inhoud

Stap 2: Bereid je goed voor

Stap 3: Nodig deelnemers uit voor je activiteit

Stap 4: Download en print de campagnematerialen om jouw activiteit te promoten

» Meer informatie over het stappenplan

Format PowerPoint

Zodra je de inhoud en datum van je activiteit hebt bepaald is het nu tijd om de activiteit te gaan voorbereiden. Om je hierbij te helpen hebben we een format voor een PowerPoint presentatie voor je ontwikkeld die je zo kunt inzetten en naar wens kunt aanpassen. Deze presentatie heeft al de vormgeving van de Media Ukkie Dagen, dus je kunt gemakkelijk aan de slag. 

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met [email protected].

» Download de speciale PowerPoint template

Organiseer je zelf al een activiteit? Meld ‘m dan aan op de landelijke kaart!

 


Bekijk hier een overzicht van al het nieuws rondom de Media Ukkie Dagen en praat op sociale media mee via de hashtag #MUD23.