Media Ukkie Dagen campagnematerialen

3 maart 2023Organiseer je een activiteit tijdens de Media Ukkie Dagen? Maak dan gebruik van onze speciaal ontwikkelde toolkit. Zowel on- als offline wordt veel aandacht gevraagd voor de #MUD23. In de toolkit vind je posters, beeld voor sociale media, voorbeeldmails, teksten en inspiratie.

Media Ukkie Dagen toolkit

De toolkit kan je heel goed helpen tijdens of zelfs na de Media Ukkie Dagen. Zo vind je in de toolkit on- en offline materiaal wat je gratis in het kader van de campagne kan gebruiken. De campagneposters kun je in je school, buurthuis, bibliotheek, gemeentehuis of kinderopvang ophangen om te laten zien dat de campagne er is. Mocht je nou zelf een activiteit organiseren dan kan je gebruik maken van de speciale activiteitenposters. Zo kun je gemakkelijk de praktische informatie van je activiteit delen. Wist je dat je ook de poster kunt laten drukken met je eigen logo en informatie? Ga daarvoor naar deze website. Heb je vragen over de beschikbare materialen? Neem dan gerust contact met ons op.

» Activiteitenposter aanpassen en laten drukken? Dat kan hier!

Activiteiten aanmelden

Wist je dat je je activiteiten kan aanmelden op onze landelijke kaart? De landelijke kaart is een mooie plek waar (groot)ouders en opvoeders in één oogopslag kunnen zien wat er zoal door het hele land tijdens de Media Ukkie Dagen georganiseerd wordt. Meld je jouw activiteit ook aan? Wij zullen er dan in communicatie aandacht aangeven.

» Activiteit aanmelden op de landelijke kaart kan hier


Bekijk hier een overzicht van al het nieuws rondom de Media Ukkie Dagen en praat op sociale media mee via de hashtag #MUD23.