Bekijk het landelijk webinar terug!

05 april 2022 –  Maandag 28 maart vond het landelijke webinar ‘Swipe, stap, sprong’ plaats. Ouders door het hele land luisterden mee naar de mediaopvoeding tips van Denise Bontje. Hoe je om moet gaan met  mediagebruik bij jonge kinderen? Heb je het landelijk webinar gemist of wil het terugkijken? Bekijk het dan hier

 

Het landelijk webinar ‘Swipe, stap, sprong’

Het landelijke webinar werd speciaal voor bibliotheken georganiseerd zodat zij op een gemakkelijke manier een online activiteit aan konden bieden voor ouders. In dit webinar werden veel vragen van ouders beantwoord door Denise Bontje van Mediasmarties die betrekking hadden tot mediaopvoeding. Er zijn veel nuttige tips en ervaringen gedeeld die kunnen helpen bij de opvoeding. Benieuwd welke tips er zoal gegeven werden? Bekijk het webinar terug

» Landelijk webinar ‘Swipe, stap, sprong terugkijken

 


Bekijk hier een overzicht van al het nieuws rondom de Media Ukkie Dagen, Wil je meer weten over mediaopvoeding kijk dan op de Media Ukkie dagen website.