Activiteitenweekend!

2 april 2022 –  De Media Ukkie Dagen zitten erop! Toch wordt er dit weekend nog een activiteit rondom mediaopvoeding georganiseerd. Mediaopvoeding gaat na deze campagne namelijk gewoon door. Bezoek daarom bijvoorbeeld onderstaande activiteit.

De activiteit van zaterdag 2 april:

Voorleesuurtje Meppel

Op deze dag kijken jullie samen naar digitale voorleesverhalen, programmeerbaar speelgoed en aan de hand van stellingen gaan ouders in gesprek over hoe je media op een gezonde manier kunt inzetten bij jonge kinderen. De voorleesuurtjes zijn speciaal voor ouders en verzorgers van kinderen t/m 6 jaar. Aanmelden is niet nodig. En na het voorleesuurtje kun je natuurlijk ook met je (klein)kind boekjes uitzoeken voor thuis.

Datum: 02-04-22
Tijd: 11:15 uur – 12:15 uur
Locatie: Bibliotheek Meppel
» Meer informatie

 


Bekijk hier een overzicht van al het nieuws rondom de Media Ukkie Dagen en praat op sociale media mee via de hashtag #MUD22