Q&A met Anneke van Soest

Anneke van Soest

30 maart 2022 – Anneke van Soest is zelfstandig mediacoach en geeft speciaal voor de Media Ukkie Dagen in onderstaande video antwoorden op vragen die bij ouders spelen. Welke boekjes, apps en filmpjes zijn bijvoorbeeld geschikt voor je ukkie? En hoe lang mag je kind achter een scherm? Kom erachter in deze video. 


In het kader van de Media Ukkie Dagen (25 maart t/m 1 april) zijn er drie Q&A video’s door professionals opgenomen die antwoord geven op vragen die bij ouders spelen. De video’s zijn gebaseerd op het thema ‘Swipe, stap, sprong. We beginnen vandaag met swipe. Kijk je mee? 


Swipe

Het is goed om betrokken te zijn wanneer een kind gebruikmaakt van media. Maar wat kan een kind al en welke app, site of boek is dan geschikt? Het is belangrijk om te kijken naar de interesses én belevingswereld van een kind. Anneke geeft je tips die inzicht en informatie geven over waar je op kunt letten bij het beoordelen van media.

Bekijk de video van Anneke van Soest

Meer tips?

Wil je meer tips rondom het thema swipe? Neem dan een kijkje op deze pagina en laat je inspireren door de mogelijkheden. 

» Bekijk de tips


Bekijk hier een overzicht van al het nieuws rondom de Media Ukkie Dagen en praat op sociale media mee via de hashtag #MUD22