Wat is er te doen op zondag 27 maart?

27 maart 2022 – De Media Ukkie Dagen zijn in volle gang! Ook vandaag wordt er een mediawijze  activiteit georganiseerd. Vandaag, zondag 27 maart, kan je deelnemen aan de workshop Wonderlijke verhalen met de Story Scope. Vergeet je daarnaast niet aan te melden voor het landelijke webinar van morgenavond. Denise Bontje neemt je dan mee in het media-aanbod voor jonge kinderen. 


Tijdens de Media Ukkie Dagen (25 maart t/m 1 april) vinden er door het hele land verschillende activiteiten plaats. Samen vragen we aandacht voor mediawijsheid in de opvoeding van kinderen van 0 tot 6 jaar. Kijk op de activiteitenkaart om te zien wat er deze week allemaal te doen is. 


 

De activiteiten van zondag 27 maart op een rij:

 


Workshop: Wonderlijke verhalen met de Story Scope.  

Bibliotheek Veenendaal organiseert een workshop over de Story Scope. De Story Scope ist een digitaal schaduwspel. Met de Story Scope kun je verhalen letterlijk tot leven laten komen. Sanne Heymann zal deze ochtend aanwezig zijn. Zij is verhalenvertelster en gastdocent. Speciaal voor de Media Ukkie Dagen vertelt ze een paar korte verhalen met deze ‘verwondermachine’. Wie weet lukt het jullie om een echt verhaaltje te maken met de Story Scope.

Datum: 27-03-22
Tijd: 11:00 uur – 11:30 uur
Locatie: Bibliotheek Veenendaal
» Meer informatie en aanmelden


Benieuwd wat er aankomende week bij jou in de regio te doen is? Bekijk het op de landelijke kaart en meld je aan.


Bekijk hier een overzicht van al het nieuws rondom de Media Ukkie Dagen en praat op sociale media mee via de hashtag #MUD22