De Media Ukkie Dagen zijn gestart! Wat is er te doen?

25 maart 2022De Media Ukkie Dagen zijn vandaag begonnen! Door het hele land worden activiteiten georganiseerd. Wil je vandaag deelnemen aan een leuke mediawijze bezigheid in de buurt? Neem dan een kijkje bij één van onderstaande activiteiten. 

De activiteiten van vandaag op een rij:

Voorlezen met digitale tips

Duik tijdens deze activiteit samen in een boek en ga aan de slag met een puzzel die door middel van augmented reality tot leven kan wordt gebracht. Het prikkelt de fantasie, ontwikkelt het taalgevoel, vergroot de woordenschat en draagt bij aan de interactieve vaardigheden van de ukkie. Maar bovenal is het heel gezellig. Deze ochtend is een leuke gelegenheid om andere ouders te ontmoeten en van gedachten te wisselen. Ook kan je aan het einde van de activiteit samen met je kindje boekjes uitzoeken voor thuis. Kom je ook?

Datum: 25-03-22
Tijd: 10:00 uur – 11:00 uur
Locatie: Bibliotheek Bladel
» Meer informatie en aanmelden


Mediaproeverij

Kom samen met je peuter of kleuter naar de bibliotheek voor een heuse mediaproeverij. Gooi de dobbelsteen bij het verhalenkleed en maak kennis met de verschillende mogelijkheden rond lezen, luisteren, kijken, spelen en doen. Je gaat samen op ontdekkingstocht langs inspirerende, vertrouwde en nieuwe materialen.

Datum: 25-03-22
Tijd: 10:30 uur tot 12:00 uur
Locatie: Bibliotheek Heiloo
Deze activiteit vindt aansluitend aan het peutervoorlezen plaats.

» Meer informatie en aanmelden

 


Wil je zien wat er deze week bij jou in de buurt te doen is? Neem een kijkje op de landelijke kaart.


Bekijk hier een overzicht van al het nieuws rondom de Media Ukkie Dagen en praat op sociale media mee via de hashtag #MUD22