Morgen beginnen de Media Ukkie dagen, ben jij er al klaar voor?

24 maart 2022 De Media Ukkie dagen gaan morgen van start! Maar is jouw organisatie er ook klaar voor? Maak gebruik van het campagnemateriaal, zet je activiteit op de kaart en praat op sociale media mee met #MUD2022. Veel netwerkpartners zoals bibliotheken, scholen, kinderopvang en opvoedorganisaties doen al mee. Jij toch ook?

Activiteiten

Door het hele land worden er verschillende activiteiten georganiseerd. Denk aan Media Ukkie Workshops, voorleesochtenden, webinars over mediaopvoeding, informatie en inspiratie momenten en nog veel meer. Staat jouw activiteit op de kaart? Meld je activiteit hier aan.

Verspreid de boodschap

Gebruik de toolkit en vraag aandacht voor de campagne en/of jouw activiteit. In de toolkit vind je verschillende materialen die je on- en offline kunt gebruiken. Denk hierbij aan de campagneposters, beelden voor sociale media, voorbeeldteksten en inspiratiebronnen. Vergeet niet #MUD22, zodat je ook online zichtbaar aangehaakt bent op de campagne. 

Netwerkpartners

Er zijn al heel veel netwerkpartners die meedoen met de Media Ukkie Dagen. Van bibliotheken tot media professionals ze doen allemaal mee, jij toch ook?

 

 


Organiseert jouw organisatie tijdens de Media Ukkie Dagen een leuke activiteit? Gebruik het campagnemateriaal en meld jouw activiteit aan op de landelijke kaart.


Bekijk hier een overzicht van al het nieuws rondom de Media Ukkie Dagen en praat op sociale media mee via de hashtag #MUD22