Er zijn al meer dan 150 activiteiten, organiseer je ook een activiteit? Meld ‘m dan nog snel aan!

23 maart 2022 Op de landelijke kaart zijn al meer dan 150 activiteiten aangemeld. Er wordt tijdens de Media Ukkie Dagen veel georganiseerd zoals , workshops, webinars, informatieve bijeenkomsten en leuke spelletjes die betrekking hebben tot media! Staat jouw activiteit nog niet op de landelijke kaart? Meld ‘m dan snel aan. 

Meld je activiteit aan op de Media Ukkie Dagen website!

Door het hele land worden er verschillende activiteiten georganiseerd. Denk aan Media Ukkie Circuits, voorleesochtenden, webinars over mediaopvoeding, inspiratieavonden en nog veel meer. Heb jij je activiteit nog niet aangemeld op de kaart? Doe dat dan snel. Ouders en verzorgers kunnen zo gemakkelijk zien wat er bij hen in de regio georganiseerd wordt. 

Wil je nog snel inspiratie opdoen? Neem dan ook gerust een kijkje op deze pagina of plaats het landelijke webinar op je agenda.


Organiseert jouw organisatie tijdens de Media Ukkie Dagen een leuke activiteit? Gebruik het campagnemateriaal!


Bekijk hier een overzicht van al het nieuws rondom de Media Ukkie Dagen en praat op sociale media mee via de hashtag #MUD22