Zet het landelijke webinar op je agenda!

17 maart 2022Volgende week vrijdag starten de Media Ukkie Dagen. Ook dit jaar wordt er weer een landelijk webinar door Denise Bontje georganiseerd. Bibliotheken kunnen dit webinar gratis uitlichten en onder de aandacht brengen bij ouders in hun regio. Staat hij al bij jouw bibliotheek op de agenda?

 

Landelijk webinar: ‘Swipe, stap, sprong’

Op maandagavond 28 maart van 20.00 – 21.00 uur neemt Denise Bontje ouders mee in het media media aanbod voor jonge kinderen. Welke media zijn beschikbaar? Waar moet je als ouders op letten en welke media passen in een gezond mediamenu voor jonge kinderen? Hoe zorg je voor de nodige balans? Tijdens het landelijke webinar krijgen ouders antwoord op al deze vragen en nog veel meer.

» Meer informatie

Zet ‘m op je agenda

Dit landelijke webinar wordt speciaal voor bibliotheken georganiseerd zodat zij op een gemakkelijke manier een online activiteit aan kunnen bieden voor ouders. Biedt dit webinar daarom aan in jouw werkgebied door middel van de speciale toolkit.

Landelijke kaart

Organiseer je naast het landelijke webinar nog een on- of offline activiteit in het kader van de Media Ukkie Dagen? Meld deze dan aan op de landelijke kaart, zodat ouders gemakkelijk kunnen zien wat er in de regio georganiseerd wordt. Gebruik het campagnemateriaal en maak er een geslaagde activiteit van.  

» Naar het campagnemateriaal


Organiseert jouw organisatie tijdens de Media Ukkie Dagen een leuke activiteit? Gebruik het campagnemateriaal en meld jouw activiteit aan op de landelijke kaart.


Bekijk hier een overzicht van al het nieuws rondom de Media Ukkie Dagen en praat op sociale media mee via de hashtag #MUD22