Gebruik het campagnemateriaal en verspreid de boodschap

15 maart 2022Volgende week vrijdag starten de Media Ukkie Dagen. Laat zien dat jouw organisatie deelneemt aan de campagne. Gebruik daarvoor de materialen in de toolkit. Alle materialen zijn vrij te downloaden.

Inhoud van de toolkit: on- en offline

De Media Ukkie Dagen komen er weer aan! Alles wat je nodig hebt voor deze week kan je terug vinden in de toolkit. De toolkit bevat verschillend campagnemateriaal wat je als bibliotheek, school, kinderopvang of andere organisatie gratis kunt downloaden. Alle materialen zijn voor, tijdens en na de Media Ukkie dagen vrij downloadbaar. Denk aan de campagneposters, beelden voor sociale media, de WegWijzers, voorbeeldteksten en inspiratiebronnen. Deel ook online de campagne uiting en jouw aanbod met de hashtag #MUD22

Organiseer je een activiteit? 

Organiseert jouw organisatie tijdens de campagne een online of offline activiteit? Meld deze dan aan op de landelijke kaart en gebruik het bijbehorende campagnemateriaal. Er zijn verschillende posters ontwikkeld, zoals: 

Heb je hulp nodig bij de organisatie van een activiteit? Of ben je op zoek naar voorbeelden? Bekijk dan dit stappenplan en laat je inspireren door de tips. 

» Naar de toolkit


Organiseert jouw organisatie tijdens de Media Ukkie Dagen een leuke activiteit? Gebruik het campagnemateriaal en meld jouw activiteit aan op de landelijke kaart.


Bekijk hier een overzicht van al het nieuws rondom de Media Ukkie Dagen en praat op sociale media mee via de hashtag #MUD22