Activiteiten Dinsdag: Landelijk webinar ‘Swipe, stap, sprong’

Landelijke webinar

1 maart 2022 – Mediagebruik en jonge kinderen? Jazeker! Kinderen hebben recht op verhalen en die komen in verschillende vormen: met én zonder scherm. Denise Bontje van mediasmarties.nl, duikt samen met de ouders in het media-aanbod voor jonge kinderen tijdens het landelijk webinar op 28 maart.


Tijdens de Media Ukkie Dagen (25 maart t/m 1 april) vinden er door het hele land verschillende activiteiten plaats. Samen vragen we aandacht voor mediawijsheid in de opvoeding van kinderen van 0 tot 6 jaar. In de aanloop naar de Media Ukkie Dagen lichten we iedere dinsdag een activiteit voor je uit.


Tijdens dit webinar krijgen ouders inzichten en antwoorden op hun vragen over het mediagebruik van jonge kinderen. Het webinar is een initiatief van de KB, Cubiss, BoekStart, Mediasmarties en Netwerk Mediawijsheid. Heeft je lokale bibliotheek dit webinar nog niet op de agenda staan? Geen probleem. Ga voor meer informatie naar deze pagina of meld je direct aan.

Praktische informatie op een rij

Wat: ‘Swipe, stap, sprong’ – Een webinar met praktische tips om media bewust in te kunnen zetten
Voor wie: Ouders van kinderen tussen de 0 en 6 jaar
Wanneer: Maandag 28 maart 2022 van 20.00 uur tot 21.00 uur
Hoe: Aanmelden voor het webinar (Vul bij bibliotheek mediaukkiedagen.nl in)


Organiseert jouw organisatie tijdens de Media Ukkie Dagen een leuke activiteit? Gebruik het campagnemateriaal en meld jouw activiteit aan op de landelijke kaart.


Bekijk hier een overzicht van al het nieuws rondom de Media Ukkie Dagen en praat op sociale media mee via de hashtag #MUD22.