Kijk nu terug: webinar ‘Ik zie, ik zie wat jij niet ziet’

Meld je aan voor het webinar

2 april 2020Woensdag 31 maart was het dan zo ver. Het gratis webinar ‘Ik zie, ik zie wat jij niet ziet’ ging om 20.00 uur van start. Denise Bontje van Mediasmarties nam ouders en opvoeders mee in de wereld van de mediaopvoeding bij jonge kinderen. Het webinar werd georganiseerd door de bibliotheek in het kader van de Media Ukkie Dagen.

Denise behandelde tijdens het webinar de volgende vragen: welke media passen in een gezond mediamenu, waar moet je op letten bij het kiezen van media voor je kind en hoe zorg je voor de juiste balans? Daarnaast werd er uitgebreid stilgestaan bij verschillende apps, boekjes, filmpjes en liedjes die geschikt zijn voor jouw peuter of kleuter.

Gemist? Kijk het webinar terug


» Bekijk de video op YouTube

Uitgebreide Q&A met antwoord op vragen over mediaopvoeding

Tijdens het webinar was het mogelijk om via de chat vragen te stellen aan Denise. Niet alle vragen konden worden beantwoord. Denise is momenteel hard aan het werk om alle vragen te lezen en te beantwoorden. Volgende week worden de antwoorden beschikbaar gesteld op Mediasmarties.


Praat op sociale media mee via de hashtag #MUD21.

Bekijk hier een overzicht van al het nieuws rondom de Media Ukkie Dagen.