Wat is er te doen op zondag 28 maart?

28 maart 2020– De Media Ukkie Dagen zijn in volle gang en er worden ook vandaag leuke activiteiten georganiseerd voor (groot)ouders en/of (professionele) opvoeders en hun ukkies.

Tijdens de campagne organiseren o.a. bibliotheken, mediacoaches, kinderdagverblijven en Centra voor Jeugd en Gezin leuke (online) activiteiten en bijeenkomsten voor ouders met jonge kinderen over mediaopvoeding. Kijk op de activiteitenkaart om te zien wat er deze week allemaal te doen is.

De activiteiten van zondag 28 maart op een rij

Het Muizenhuis weekend!

 Sam & Julia wonen in het Muizenhuis, een wereld op zich. Julia is super nieuwsgierig en reuze-eigenwijs. Sam is super verlegen en reuze braaf. Wat Sam te veel heeft, heeft Julia te weinig en andersom. Ze zijn de allerbeste vrienden en delen alles samen. In deze muzikale en tot de verbeelding sprekende voorstelling komt de wereld van het Muizenhuis op een bijzondere manier tot leven. Doe je mee? 

Datum: 28-03-21
Tijd: 07:00 uur tot 07:00 uur 29 maart beschikbaar (24 uur)
Locatie: online
» Meer informatie en aanmelden.

Webinar voor ouders – Slim mediagebruik bij peuters

Peuters willen kijken, luisteren, spelen en doen. Binnen én buiten. Samen én alleen. Peuters van nu groeien op in een wereld waarin het beeldscherm een steeds grotere rol inneemt. Hoe ga je hier als ouder mee om en wat vind je ervan? Denise Bontje, specialist mediaopvoeding en kinderen, maakt je tijdens dit Webinar wegwijs. Ze gaat in op het belang van mediaopvoeding en geeft concrete handvatten en tips.

Datum: 28-03-21
Tijd: 11.30 – 12.30 uur
Locatie: online
»Meer informatie en aanmelden.


Praat op sociale media mee via de hashtag #MUD21.

Bekijk hier een overzicht van al het nieuws rondom de Media Ukkie Dagen.