Wat is er te doen op zaterdag 27 maart

Ik zie, ik zie wat jij niet ziet

27 maart 2020- De Media Ukkie Dagen zijn in volle gang! Door het hele land worden er activiteiten georganiseerd voor (groot)ouders en/of (professionele) opvoeders en hun ukkies. Ook op zaterdag 27 maart zijn er weer een aantal leuke activiteiten. Zo kan je bijvoorbeeld je eigen telefoonhoesje maken bij de online workshop van De Bibliotheek CultuurPuntAltena.

Tijdens de campagne organiseren o.a. bibliotheken, mediacoaches, kinderdagverblijven en Centra voor Jeugd en Gezin leuke (online)  activiteiten en bijeenkomsten voor ouders met jonge kinderen over mediaopvoeding. Kijk op de activiteitenkaart om te zien wat er deze week allemaal te doen is. .

De activiteiten van zaterdag 27 maart op een rij

Workshop: Maak je eigen telefoonbedje

Onder leiding van Rachel Zwije maak je samen met je kind een bedje om jouw telefoon ‘in bed’ te kunnen leggen. Zo kun je jouw aandacht focussen op iets anders of even helemaal niets doen.

Datum: 27-03-21
Tijd: 10:00 uur tot 10:30 uur of 11:30 uur tot 12:00 uur
Locatie: thuis (afhaalbieb Bibliotheek CultuurPuntAltena)
» Meer informatie en aanmelden.

Livestream: Heb jij misschien olifant gezien?

Aan de hand van het grappige prentenboek “Heb jij misschien olifant gezien?” van David Barrow, laat Bibliotheek Rivierenland  zien wat er digitaal allemaal mogelijk is. Kinderen hoeven niet stil te blijven zitten!

Datum: 27-03-21
Tijd: 10:30 uur tot 11:00 uur
Locatie: Online (Bibliotheek Rivierenland) 
» Meer informatie en aanmelden.


Praat op sociale media mee via de hashtag #MUD21.

Bekijk hier een overzicht van al het nieuws rondom de Media Ukkie Dagen.