Zet het landelijke webinar op jouw agenda

Landelijke webinar

24 februari 2021Door de coronacrisis zijn we digitaler dan ooit. Facetimen met oma of je kind een extra filmpje laten kijken zodat je nog net dat laatste mailtje kunt versturen. We herkennen het allemaal. Het is nu dus ook meer dan voorheen, hét geschikte moment om je als bibliotheek in te zetten voor ouders en opvoeders met vragen over mediaopvoeding. Door de maatregelen zal ook dit jaar de campagne vooral online plaats vinden. Als bibliotheek kan het lastig zijn om online activiteiten te organiseren. Om daarbij te ondersteunen organiseren Netwerk Mediawijsheid, de KB, Cubiss en MediaSmarties op woensdag 31 maart 2021 van 20.00 uur tot 21.00 uur een landelijk webinar voor ouders, die je als bibliotheek gratis kunt aanbieden in jouw werkgebied.

Tijdens het gratis webinar ‘Ik zie, ik zie wat jij niet ziet’ neemt Denise Bontje van Mediasmarties.nl ouders mee in het media aanbod voor jonge kinderen. Welke media zijn beschikbaar? Waar moet je als ouders op letten en welke media passen in een gezond mediamenu voor jonge kinderen? Hoe zorg je voor de nodige balans?

» Meer informatie over het webinar

Zet het landelijke webinar op jouw agenda

Plaats het webinar op de agenda en nodig jouw leden uit. Om je hierbij te ondersteunen is er een toolkit opgesteld met informatie over het webinar en teksten om ouders te werven.

» Download de toolkit voor het landelijke webinar


Praat op sociale media mee via de hashtag #MUD21

Bekijk hier een overzicht van al het nieuws rondom de Media Ukkie Dagen