Bestel het media ontdekpakket van Mediasmarties

Media ontdekpakket

25 februari 2021Ouders en/of verzorgers hebben veel vragen over geschikte media voor hun kind. Ondersteun hen bij de zoektocht met het media ontdekpakket van Mediasmarties. Het media ontdekpakket helpt hen op een speelse manier samen met hun kind(eren) media te ontdekken.

Het pakket bestaat uit een media ontdekkaart, een dobbelsteen met kleuren en een korte uitleg over het gebruik van de media ontdekkaart. Met het media ontdekpakket ontdekken ouders samen met hun peuter of kleuter verschillende media. Van voorlezen tot kijken, luisteren, spelen en doen, met en zonder scherm. Binnen en buiten. Daarom bevat het pakket ook een kaart met QR-code die verwijst naar concrete mediatips bij het thema van de Media Ukkie Dagen 2021 ‘Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet’.

Praktische info

Het media ontdekpakket kan geleverd worden in een doos (kosten € 3,30 excl. BTW per pakket) of als losse set materialen (kosten €2,25 per set). De bedragen zijn exclusief 21% BTW en verzendkosten. De minimale afname is 25 stuks.

» Media ontdekpakketten bestellen? Stuur een mail naar [email protected]

Over Mediasmarties

Mediasmarties biedt een overzicht van kindermedia afgestemd op de leeftijd van je kind. Je kunt hier informatie vinden over de inhoud en geschiktheid van mediaproducten zoals: televisieprogramma’s, (bioscoop)films, boeken, online games, video games, apps en websites voor kinderen tussen de 1,5 tot en met 11 jaar.


Praat op sociale media mee via de hashtag #MUD21

Bekijk hier een overzicht van al het nieuws rondom de Media Ukkie Dagen