Laat je inspireren op 25 februari

Inspiratie Webinar

11 februari 2021 Wil je als bibliotheek aansluiten op de Media Ukkie Dagen, maar weet je niet goed hoe je dit kunt aanpakken of wat je kunt doen? Op 25 februari 2021 van 15.00 uur tot 16.30 uur organiseren Netwerk Mediawijsheid, de Koninklijke Bibliotheek en Cubiss een Inspiratie Webinar voor bibliotheken.


Helaas is het maximaal aantal aanmeldingen bereikt en is het niet meer mogelijk om je aan te melden. Wil je op de hoogte gehouden worden en je aanmelden voor de wachtlijst? Stuur dan een mail naar Andrea Berkelder.


Tijdens dit speciale webinar voor bibliotheekmedewerkers geven Simone Koens en Aniek Breevoort van Netwerk Mediawijsheid meer uitleg over de Media Ukkie Dagen. Aan de orde komen: het thema van dit jaar, de activiteitenkaart, het Iene Miene Media Onderzoek, de WegWijzers, het MediaMomentje van de dag en uiteraard geven zij tips hoe je hier als bibliotheek aan kunt bijdragen.

Tot slot nemen Andrea Berkelder (KB) en Ingrid de Jong (Cubiss) je mee in de speciaal voor de Media Ukkie Dagen samengestelde actiegids. Dit is een leidraad voor bibliotheken om aan de slag te gaan met deze campagne en de bibliotheekrol richting de kinderopvang en ouders vorm te geven. Deze actiegids ontvang je na afloop van de Webinar.

Meer informatie over het Inspiratie Webinar vind je op Biebtobieb.


Praat op sociale media mee via de hashtag #MUD21

Bekijk hier een overzicht van al het nieuws rondom de Media Ukkie Dagen