Bestel de MediaDiamant!

Tijdens de Media Ukkie Dagen staat het belang van mediaopvoeding centraal. Ga daarom als professional aan de slag met de MediaDiamant. Dit is een handige wegwijzer voor ouders en opvoeders, met concrete tips om kinderen mediawijs op te laten groeien.

Vijf kanten

De MediaDiamant heeft vijf kanten: plezier, inhoud, veilig, samen en balans. Aan iedere kant zijn praktische tips en informatie verbonden. Zo kunnen ouders en opvoeders kinderen helpen bij het ontwikkelen van gezonde mediagewoontes. De MediaDiamant is bedoeld om het gesprek over de verschillende kanten van mediaopvoeding op gang te brengen. Alle ouders en opvoeders kunnen de tips naar eigen inzicht toepassen, afhankelijk van de opvoedstijl en gezinssituatie. 

Bestellen

De MediaDiamant is gerealiseerd in brochures voor de leeftijdsgroepen: 0-5 jaar, 6-8 jaar, 9-12 jaar en 13-18 jaar. Daarnaast is er ook een knipvel beschikbaar die het mogelijk maakt om de diamant te vouwen en te gebruiken als gesprekstool. Vanaf vandaag is het mogelijk om de brochures en knipvellen te bestellen! Je betaalt alleen de verzendkosten.

voorbeeld story

Laat zien dat je meedoet

Naast de MediaDiamant zijn ook de poster en de activiteitenposter van de Media Ukkie Dagen te bestellen. Al het campagnemateriaal is beschikbaar als download in de toolkit. In de toolkit vind je vind je de posters, foto’s, teksten en afbeeldingen voor op sociale media. Kondig jouw activiteit aan door bijvoorbeeld de story te downloaden en te personaliseren en laat zien dat je meedoet door #MUD20 te gebruiken!

 

 

 

voorbeeld van een story


Praat op sociale media mee via de hashtag #MUD20.

Bekijk hier een overzicht van al het nieuws rondom de Media Ukkie Dagen