Save the date: #MUD20

Media Ukkie Dagen

13 mei 2019 – Noteer alvast in je agenda: de Media Ukkie Dagen in 2020 vinden plaats van 27 maart t/m 3 april.

De Media Ukkie Dagen worden door Netwerk Mediawijsheid voor de negende keer georganiseerd om het belang van mediaopvoeding onder de aandacht te brengen bij (groot)ouders en/of (professionele) opvoeders.

» Meer informatie over #MUD20? Houd mediaukkiedagen.nl in de gaten en meld je aan voor de nieuwsbrief van Mediawijzer.net.

Media Ukkie Dagen 2019

De Media Ukkie Dagen vonden in 2019 plaats van 29 maart t/m 5 april en draaiden om het thema ‘van speen tot game’. Er vonden er meer dan 120 activiteiten plaats door het hele land, zoals voorleesuurtjes, ouderbijeenkomsten, speelochtenden en coderdojo’s. Ook werd er een review van 7 jaar Iene Miene Media-onderzoek gepresenteerd naar mediagebruik in gezinnen, plus onderzoek naar de informatiebehoeften van ouders en de ervaringen en uitdagingen van (opvoed)professionals.

» Lees een terugblik van de Media Ukkie Dagen 2019


Praat op sociale media mee via de hashtag #MUD20.

Bekijk hier een overzicht van al het nieuws rondom de Media Ukkie Dagen