Wat is er te doen op zondag 31 maart? #MUD19

Media Ukkie Land

De Media Ukkie Dagen zijn in volle gang! Door het hele land worden er daarom activiteiten georganiseerd voor (groot)ouders en/of (professionele) opvoeders en hun ukkies. Wat is er zondag 31 maart te doen?

Bibliotheken, mediacoaches, kinderdagverblijven en Centra voor Jeugd en Gezin organiseren leuke activiteiten en bijeenkomsten voor ouders met jonge kinderen over mediaopvoeding. Kijk op de landelijke activiteitenkaart om te zien wat er bij jou in de buurt te doen is.

Activiteiten op zondag 31 maart

Media Ukkie Lab

Kom met je (klein)kind naar het Media Ukkie Lab en ontdek welke media leuk zijn voor peuters en kleuters. Maak kennis met robot Bee-bot en kijk wat deze allemaal kan en hoe je ervoor zorgt dat de Bee-bot precies doet wat jij wilt! Daarnaast ontdekken en delen we leuke en geschikte digitale prentenboeken en apps. Daarbij krijg je informatie over het mediagebruik van jonge kinderen.
Tijd: 14.00-16.00 uur
Locatie: Bibliotheek Utrecht

» Meer informatie

Media Ukkie Land in Beeld en Geluid

Media Ukkie Land is een speciaal paviljoen in de Beeld en Geluid experience voor kinderen in de kleuterleeftijd 4-6 jaar en hun ouders. Terwijl de kinderen lekker spelen, leer je als ouder hoe je kind reageert op media-aanbod en krijg je handige opvoedtips.

» Meer informatie


Praat op sociale media mee via de hashtag #MUD19.

Bekijk hier een overzicht van al het nieuws rondom de Media Ukkie Dagen