Speciaal voor CJG’s: bestel nu gratis 50 brochures van de MediaDiamant (0-5 jaar) (OP=OP)

Binnenkort is het weer zover, dan starten de Media Ukkie Dagen van vrijdag 29 maart tot en met vrijdag 5 april 2019! Dit jaar staan ze in het teken van het thema ‘van speen tot game’. Tijdens deze week krijgen professionals en ouders/opvoeders antwoord op concrete vragen over mediaopvoeding zoals: wat zijn goede apps, games en video’s voor jonge kinderen, kun je je kind aanleren zélf op tijd te stoppen met media? En hoe doe je dat dan? CJG’s kunnen zich aansluiten door zelf een activiteit te organiseren zoals een ouderavond, een informatiebrief aan ouders, workshops, lezingen en bijeenkomsten. Hierbij kan je de MediaDiamant brochure inzetten als bron van informatie of als leidraad voor je activiteit.

In het kader van de Media Ukkie Dagen bieden we CJG’s de mogelijkheid om kosteloos een pakket van 50 informatieve MediaDiamant brochures voor 0-5 jarigen aan te vragen.
» Bestel het pakket (Let wel, OP=OP!)

Aan de slag met de MediaDiamant

De MediaDiamant geeft tips en tricks hoe je als ouders om kunt gaan met mediaopvoeding en de bijbehorende thematiek hier om heen.
» Zo zet je hem in als professional
» Zo gebruik je hem als ouder

Meld je activiteit aan

Organiseert jouw organisatie een activiteit tijdens de Media Ukkie Dagen over mediaopvoeding meld deze dan aan op de landkaart.
» Meld je activiteit aan

Mocht je vragen hebben over de campagne, over het onderwerp of over Netwerk Mediawijsheid? Mail dan naar info@mediawijzer.net.


Praat op sociale media mee via de hashtag #MUD19.

Bekijk hier een overzicht van al het nieuws rondom de Media Ukkie Dagen