Lees alle artikelen van de bloggers tijdens de Media Ukkie Dagen 2018

Bloggers Media Ukkie Dagen

Tijdens de Media Ukkie Dagen schreven verschillende bloggers over het belang van mediaopvoeding in hun gezin. Wat zijn hun ervaringen en tips aan andere ouders? Hieronder vind je een overzicht van alle artikelen die tijdens de Media Ukkie Dagen 2018 zijn geschreven.

Linda van Aken

Linda van Aken (30) is getrouwd en heeft twee kinderen; een zoon van vier en een dochter van vijf jaar. Op Mamaliefde.nl deelt zij iedere dag persoonlijke en inspirerende verhalen over het moederschap.
» 12-04-2018 Linda van Aken, Mamaliefde. Mediawijsheid: 4 onderwerpen die bij ouders leven als het gaat om wijs omgaan met media
» 06-04-2018 Linda van Aken, Mamaliefde. Kind en media; opgroeien in de digitale wereld

Mary-Lou

Mary-Lou (35) schrijft dagelijks over het moederschap en alles wat daarbij komt kijken. Ze heeft drie kinderen; Mila van vijf, Bas van twee en Sem van één. Met haar kennis wil ze haar lezers informeren en inspireren middels interessante artikelen en tips.
» 11-04-2018 Mary-Lou, MamaLou Blogt. Maak kennis met digitale prentenboeken | media ukkie dagen activiteit

» 06-04-2018 Mary-Lou, MamaLou Blogt. Aan de slag met de mediawijsheid van mijn dreumes, peuter en kleuter

Maarten Fest

Van oorsprong is Maarten opgeleid tot leraar beeldende vorming voor het middelbaar onderwijs, maar via een omweg is hij in de kinderopvang komen te werken. Op Papa’s wereld probeert hij zijn gedachten als vader een plekje te geven.
» 10-04-2018 Maarten Fest, Papa’s wereld. Digitale herhaling, herhaling, herhaling
» 07-04-2018 Maarten Fest, Papa’s wereld. Kids en media, wij versus onze kids

Mahwish Ashraf

Mahwish Ashraf (35) is een Pakistaanse moeder van twee dochters; Imani van zeven en Noor van vier. Ze deelt haar ervaring als fulltime moeder op haar blog Mammie Mammie.
» 12-04-2018 Mahwish Ashraf, Mammie Mammie. Gevolgen en tips over tablet gebruik bij kinderen
» 06-04-2018 Mahwish Ashraf, Mammie Mammie. Ervaring en tips | Hoe begeleid ik mijn kind met media gebruik?

Nicole Adelaars

Nicole Adelaars (32) is getrouwd en heeft twee kinderen; een dochtertje van drie en een zoontje van 8 maanden. Ze deelt haar ervaringen met het moederschap op haar persoonlijke lifestyle mamablog en is hiermee graag een inspiratie voor anderen.
» 12-04-2018 Nicole Adelaars, Meisje Eigenwijsje?. Is mediaopvoeding bij jonge kinderen nodig?
» 06-04-2018 Nicole Adelaars, Meisje Eigenwijsje?. Wegwijs in mediaopvoeding: dreumesen, peuters en kleuters mediawijs?

Mamaplaats

Het leven van een moeder of aanstaande moeder, zit vol verhalen; over geluk, liefde, verdriet, teleurstelling, kracht, humor, hoop en vrees. Op deze blogsite kunnen moeders elkaar kunnen inspireren en informeren.
» 06-04-2018 Mamaplaats. Tijd om mediawijs te worden! ​Zo leer je als ouder het beste omgaan met het swipegedrag van je kleine!


Volg @MediaUkkies op Twitter voor tips en nieuwtjes over mediaopvoeding en de Media Ukkie Dagen en twitter mee met #MUD18.

Bekijk hier een overzicht van al het nieuws rondom de Media Ukkie Dagen