Stuur jouw media ukkie-tip in en win vier kaarten voor Beeld en Geluid!

Family Factory

Dreumesen, peuters en kleuters swipen zo naar hun favoriete filmpjes en apps. Maar, mediavaardig maakt nog niet mediawijs. Wat kun je jouw dreumes, peuter en kleuter nu al leren over het omgaan met media? Daarover gaan de Media Ukkie dagen die van 6 tot en met 13 april worden georganiseerd.

Wat is jouw media ukkie-tip?

Family Factory is op zoek naar dé tip op de vraag hoe je jouw ukkie begeleidt in de digitale wereld. Ben je dol op dat ene digitale prentenboek of weet jij een app waarmee je je kleintje wel zorgeloos filmpjes kunt laten kijken?

Vertel en win

Deel uiterlijk zondag 8 april jouw tip. Uit alle reacties wordt een inzender geloot die vier kaarten voor Beeld en Geluid in Hilversum wint! Reageren kan via: info@familyfactory.nu.


Volg @MediaUkkies op Twitter voor tips en nieuwtjes over mediaopvoeding en de Media Ukkie Dagen en twitter mee met #MUD18.

Bekijk hier een overzicht van al het nieuws rondom de Media Ukkie Dagen