Al voorbereid op de Media Ukkie Dagen?

Campagne: dreumesen, peuters en kleuters mediawijs?

Van 6 april tot en met 13 april 2018 organiseert Mediawijzer.net voor de zevende keer de Media Ukkie Dagen. Dit jaar staat de campagneweek voor (groot)ouders en verzorgers van jonge kinderen (0 tot en met 6 jaar) in het teken van ‘Dreumesen, peuters en kleuters mediawijs?’ Mediawijzer.net roept netwerkpartners, bibliotheken, kinderdagverblijven, mediacoaches en andere professionals op in te haken op de Media Ukkie Dagen om zoveel mogelijk ouders van jonge kinderen te ondersteunen in de mediaopvoeding.

Activiteit organiseren

Organiseert jouw organisatie een activiteit? Meld deze eenvoudig aan op de website mediaukkies.nl/activiteiten./ Hier is ook een totaaloverzicht van activiteiten te zien. Nog geen activiteit georganiseerd, maar wil je wel graag meedoen met de Media Ukkie Dagen? Download dan de toolkit. In de toolkit vind je inspiratie om zelf activiteiten te organiseren, maar ook teksten over de campagne, hulpmiddelen voor de communicatie en de campagneposter.

» Ga naar de toolkit

Digi ABCD

Het ‘Digi ABCD voor ukkies’ geeft tips over mediaopvoeding aan ouders en is speciaal ontwikkeld voor de Media Ukkie Dagen. Print en deel deze uit tijdens een ouderavond of activiteit.

» Download Digi ABCD

Hang de campagneposter op

Laat zien dat je meedoet aan de Media Ukkie Dagen en de campagne ondersteund door de poster uit te printen en op te hangen.

» Download campagneposter


Volg @MediaUkkies op Twitter voor tips en nieuwtjes over mediaopvoeding en de Media Ukkie Dagen en twitter mee met #MUD18.

Bekijk hier een overzicht van al het nieuws rondom de Media Ukkie Dagen