Bestel het inspiratieboekje Media Ukkies

Alle ouders willen dat hun kinderen veilig de weg vinden in de digitale wereld. Maar: hoe help je hen daarbij? Van welke apps leert je kind nou echt iets? Wat als je kleuter wel heel erg dol is op de iPad? En hoe lang mag je dreumes tv kijken?

Het inspiratieboekje Media Ukkies van Family Factory staat bomvol tips en ideeën van ouders over mediaopvoeding van jonge kinderen. De tips geven ouders handvatten en zorgen ervoor dat kinderen veilig hun weg kunnen vinden in de digitale wereld.

Family factory geeft in verband met de Media Ukkie Dagen 25% korting op het inspiratieboekje Media Ukkies. Bestel de boekjes en deel deze uit in bijvoorbeeld jouw bibliotheek, kinderdagverblijf of tijdens een ouderavond.

» Bestel het inspiratieboekje


Volg @MediaUkkies op Twitter voor tips en nieuwtjes over mediaopvoeding en de Media Ukkie Dagen en twitter mee met #MUD18.

Bekijk hier een overzicht van al het nieuws rondom de Media Ukkie Dagen