Deel het ´Digi ABCD voor ukkies´ uit

In het kader van de Media Ukkie Dagen is het ´Digi ABCD voor ukkies´ ontwikkeld. Jonge kinderen hebben hun ouders en/of opvoeders hard nodig om de digitale wereld te ontdekken. Het Digi ABCD geeft tips om jonge kinderen in de digitale wereld goed te begeleiden en om ze stapsgewijs digitale vaardigheden aan te leren. Mediawijzer.net heeft hiervoor onder andere het Mediawijsheid Competentiemodel en de in 2017 gelanceerde MediaDiamant: wegwijs in mediaopvoeding als bron gebruikt.

Het ‘Digi ABCD voor ukkies’ is beschikbaar als download. Print deze uit en deel de tips bijvoorbeeld in jouw bibliotheek, kinderopvang of tijdens een ouderavond.

» Download Digi ABCD voor ukkies


Volg @MediaUkkies op Twitter voor tips en nieuwtjes over mediaopvoeding en de Media Ukkie Dagen en twitter mee met #MUD18.

Bekijk hier een overzicht van al het nieuws rondom de Media Ukkie Dagen