Bekende bloggers over mediaopvoeding

Linda van Aken, Mary-Lou, Mahwish Ashraf, Nicole Adelaars en de bloggers van Mamaplaats schrijven over de Media Ukkie Dagen en mediaopvoeding binnen hun gezin op hun blog. Tegen welke problemen lopen ze aan en wat zijn hun tips? Je leest het tijdens de Media Ukkie Dagen.

Linda van Aken (30) is getrouwd en heeft twee kinderen; een zoon van vier en een dochter
van vijf jaar. Op Mamaliefde.nl deelt zij iedere dag persoonlijke en inspirerende verhalen over het moederschap.

Mary-Lou (35) schrijft dagelijks over het moederschap en alles wat daarbij komt kijken. Ze heeft drie kinderen; Mila van vijf, Bas van twee en Sem van één. Met haar ervaring als (werkende) moeder schrijft ze veel persoonlijke verhalen op MamaLou blogt

Mahwish Ashraf (35) is een Pakistaanse moeder van twee dochters; Imani van zeven en Noor van vier. Ze deelt haar ervaring als fulltime moeder op haar blog Mammie Mammie.

Nicole Adelaars (32) is getrouwd en heeft twee kinderen; een dochtertje van drie en een zoontje van 8 maanden. Ze deelt haar ervaringen met het moederschap op Meisje-Eigenwijsje

Mamaplaats is een plek, waar alle moeders verhalen kunnen delen, om meer verbonden te zijn met elkaar. Op deze blogsite kunnen moeders elkaar kunnen inspireren en informeren.

» Maak kennis met de bloggers


Volg @MediaUkkies op Twitter voor tips en nieuwtjes over mediaopvoeding en de Media Ukkie Dagen en twitter mee met #MUD18.

Bekijk hier een overzicht van al het nieuws rondom de Media Ukkie Dagen