Deel de MediaDiamant uit

Bestel de MediaDiamant

Veel opvoedvragen van ouders gaan over het mediagebruik van kinderen. Je wil je kind goed begeleiden maar je weet niet altijd hoe. Om hen hierbij te helpen heeft Mediawijzer.net de ‘MediaDiamant – Wegwijs in mediaopvoeding‘ ontwikkeld. Dit model is ontwikkeld door verschillende Nederlandse experts in mediaopvoeding. De MediaDiamant is een handige wegwijzer met tips voor ouders om kinderen van 0 tot en met 18 jaar mediawijs op te laten groeien.

Netwerkpartners van Mediawijzer.net kunnen gratis één pakket met 50 MediaDiamanten aanvragen zolang de voorraad strekt. De pakketten worden kosteloos verstuurd. Als je voor 27 maart bestelt, heb je de MediaDiamant voor de Media Ukkie Dagen 2018 in huis.

» Vraag pakket aan

De MediaDiamant is een aanvulling op de Toolbox Mediaopvoeding, bedoeld als praktische hulp die professionals kunnen inzetten bij het begeleiden van ouders. Als professionals verder aan de slag met mediaopvoeding? Download de Toolbox Mediaopvoeding.


Volg @MediaUkkies op Twitter voor tips en nieuwtjes over mediaopvoeding en de Media Ukkie Dagen en twitter mee met #MUD18.

Bekijk hier een overzicht van al het nieuws rondom de Media Ukkie Dagen