Meld je nu aan voor het congres Digistart

Tijdens de MediaUkkieDagen vindt op dinsdag 10 april bij het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum het congres DigiStart, wegwijzer in mediaopvoeding 0-6 jaar plaats. Het congres is exclusief voor medewerkers van bibliotheken, consultatiebureaus en kinderopvang. In het programma is onder meer aandacht voor de breinontwikkeling van jonge kinderen in relatie tot mediaopvoeding, wat is mediaopvoeding, de laatste stand van zaken rond onderzoek en opleidingen en natuurlijk de ervaringen in bibliotheken.

De organisatie is in handen van de Koninklijke Bibliotheek (KB | Nationale Bibliotheek) in samenwerking met het Nederlands Jeugdinstituut (NJi), Boekstart, Mediawijzer.net, Kind en Media, Bibliotheek VANnU en Bibliotheek Rivierenland. In het programma is er meer aandacht voor de breinontwikkeling van jonge kinderen in relatie tot mediaopvoeding.

» Aanmelden en programma Digistart

Voor bibliotheken is een biebtobieb groep gestart.


Volg @MediaUkkies op Twitter voor tips en nieuwtjes over mediaopvoeding en de Media Ukkie Dagen en twitter mee met #MUD18.

Bekijk hier een overzicht van al het nieuws rondom de Media Ukkie Dagen