Bestel het MediaGroeiBoekje van Cubiss

In het kader van de Media Ukkie Dagen heeft Cubiss het MediaGroeiBoekje ontwikkeld. Het is een dagboekje gemaakt voor ouders waarin ze speciale momenten rondom taal- en mediagebruik van hun jonge kind kunnen bijhouden (0 tot 6 jaar). Ook staat het vol met tips rondom taal en media. Het MediaGroeiBoekje is ook buiten de campagneweek te gebruiken.

Toolkit

Bij het MediaGroeiBoekje hoort ook een eenvoudige toolkit [update: deze kun je bestellen door een mail naar de webshop van Cubiss te sturen]. Deze toolkit is ontwikkeld voor professionals, zoals bibliotheken, mediacoaches, pedagogisch medewerkers bijvoorbeeld, om ouders te helpen bij de mediaopvoeding van hun kleintjes. Denk hierbij aan tips rondom het organiseren van een ouderavond of spreekuur, de samenwerking met een kinderopvang of consultatiebureau en voorbeeldbrieven/social media berichten.

Bestellen

Het pakket is voor €50,00 euro te bestellen en bestaat uit 100 MediaGroeiBoekjes en de toolkit.
Het aantal pakketten is beperkt. Bestel snel, want Op=Op!

» Bestel het MediaGroeiBoekje 


Volg @MediaUkkies op Twitter voor tips en nieuwtjes over mediaopvoeding en de Media Ukkie Dagen en twitter mee met #MUD18.

Bekijk hier een overzicht van al het nieuws rondom de Media Ukkie Dagen