Hangt de Media Ukkie Dagen poster al aan de muur?

In de week van 6 tot en met 13 april organiseert Mediawijzer.net voor de zevende keer de Media Ukkie Dagen. Tijdens deze campagneweek wordt er extra aandacht gevraagd voor mediaopvoeding bij gezinnen met jonge kinderen. De campagne geeft netwerkpartners binnen het veld van mediaopvoeding de kans om het thema bij de ouders onder de aandacht te brengen. Doe mee aan de Media Ukkie Dagen en hang de campagneposter op!

Voor de Media Ukkie Dagen is er een campagneposter ontwikkeld. Print de poster uit en hang deze op in jouw bibliotheek, het kinderdagverblijf, consultatiebureau of Centrum voor Jeugd en Gezin. Ook leuk om op te hangen tijdens ouderavonden over mediaopvoeding.

» Download campagneposter

Tip: download de toolkit

Benieuwd op welke manieren je nog meer als professional of bibliotheek kunt deelnemen aan de Media Ukkie Dagen? Op deze pagina vind je meer informatie over de toolkit, activiteiten, Iene Miene Media-onderzoeken en tips voor professionals.

De toolkit is ontwikkeld om onder andere mediacoaches, medewerkers van CJG’s, kinderdagverblijven, leraren en bibliotheken te ondersteunen activiteiten te ontwikkelen om ouders te helpen bij de mediaopvoeding van hun dreumesen, peuters en kleuters. In de toolkit staan onder andere tips om zelf aan de slag te gaan, inspiratie voor het organiseren van activiteiten en hulpmiddelen voor communicatie zoals voorbeeldteksten van persberichten en het thema.

» Ga naar de toolkit

» Doet jouw organisatie mee aan de Media Ukkie Dagen? Zet je activiteit op de kaart!


Volg @MediaUkkies op Twitter voor tips en nieuwtjes over mediaopvoeding en de Media Ukkie Dagen en twitter mee met #MUD18.

Bekijk hier een overzicht van al het nieuws rondom de Media Ukkie Dagen