Zo doe je als ouder mee aan de Media Ukkie Dagen

Schermen hebben een grote aantrekkingskracht op de allerkleinsten. De ukkies weten feilloos hun favoriete filmpje of app te vinden op de tv, smartphone van mama of tablet van opa. Ze vermaken zich er prima mee. Wel hebben veel ouders vragen over het mediagebruik van hun jonge kinderen. Zitten zij niet te lang achter een scherm? En de content die ze bekijken, is dat goede content?

Hoe kun je als ouder je kind niet alleen op het gebied van voeding en beweging, maar ook op het gebied van mediagebruik een goede start meegeven? Zo doe je mee aan de Media Ukkie Dagen (31 maart t/m 7 april 2017) met als thema ‘Slim opgroeien met schermen’:

» Doe mee aan verschillende activiteiten in Nederland. Bekijk de kaart voor een activiteit bij jou in de buurt

» Wat zijn de beste websites over media en opvoeden? Een aantal handige tips

» Ga actief aan de slag met mediaopvoeding en vouw je eigen MediaDiamant


Volg @MediaUkkies op Twitter voor tips en nieuwtjes over mediaopvoeding en de Media Ukkie Dagen en twitter mee met #MUD17.

Bekijk hier een overzicht van al het nieuws rondom de Media Ukkie Dagen